TALIASIH

idgg

Tatalian dihajakeun
Asalna pada tru kenal
Lantaran aya jalan gawe bareng
Ieu web apps kudu laksana
Aplikasina aya ti Microsoft
Sajak TS nu jadi ngaranna
In sya Alloh mawa barokah
Hirup urang ayeuna jeung nu bakal datang. Aamiin




Lusijani
F++
Bandung, 260902015

Komentar

  1. Hmmm itu bahasa apa mbak, maksudnya gimana ya? :3 Maaf saya kurang paham.

    BalasHapus
  2. Itu pakai bahasa sunda. Dari salah seorang teman

    BalasHapus

Posting Komentar